Januar 2018

Så er både voksne og børn i fuld gang igen efter en velfortjent juleferie, hvor energidepoterne forhåbentligt er blevet fyldt godt op, og nu kører hverdagen igen på fuld damp!

Den største synlige forandring i det nye år er vores nye naboer – Børnehuset Himmelblå, som nu er godt i gang i deres nye flotte lokaler.
Vi glæder os til det forstærkede samarbejde, vi nu kan etablere og benytte os af i hverdagen. De mange muligheder for både små og store for at hjælpe hinanden og den professionelle sparing mellem de ansatte bliver et plus for alle og en proces, som vi i skolebestyrelsen glæder os til at følge og støtte op omkring.

Så et stort velkommen til Børnehuset Himmelblå!
Der bliver afholdt officiel indvielse onsdag den 31. januar, hvor vi som bestyrelse også deltager.

Godt nytår til alle skolens elever, forældre og ansatte.
Lad os sammen fastholde alt det gode og videreudvikle Vildbjerg Skole i det nye år!

Jens Christian Nørtoft Bækgaard
Skolebestyrelsen, Vildbjerg Skole