Kulden er over os, men foråret venter lige om hjørnet.

Foråret byder bl.a. på musikcafé. Børnene ser frem til, at vi forældre kommer og ser og hører det, de har arbejdet med. Det bliver en aften med god musik, glade børnestemmer og måske en smule sommerfugle i maven.

Foråret byder også på skolebestyrelsesvalg – hermed en opfordring til at stille op og være med der, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Den 19. marts er der valgmøde. Her kan man gøre sin stemme gældende, også selvom man ikke selv stiller op.

Parkeringsforholdene på vores skole er ikke optimale. Der opstår uheldige situationer- specielt om morgenen her i den mørke tid - og også ved afhentning. Vi håber, at alle vil tage hensyn, også til andres børn samt til busserne. Det er en stor hjælp, hvis I vil anvende parkeringsbåsene og ikke blokere vejen.

Sidst, men ikke mindst, vil jeg minde om foredragsaftenen d. 8. marts. Her vil formanden for skolebestyrelsen aflægge sin årsberetning, hvorefter børne- og familieforsker Per Schultz Jørgensen kommer og taler om ”Robuste børn”. Han har i en lang årrække arbejdet med børn og unge, så kom og hør hans bud på, hvordan vi gør vore børn robuste, og giver dem mod på livet og giver dem troen på sig selv.

Johanne Kristine Mejdahl Jeppesen
forældrevalgt