Nyt fra Skolebestyrelsen - september 2018

Så er skoleåret for alvor i gang for både store og små.

Igen i år var vi heldige at få lidt positiv medieomtale, da TV-MidtVest kom forbi på første skoledag og fulgte en af de små nye skolebørn og hendes forældre. Det var rigtig fint!

7. årgang har været på deres introture, og lige om hjørnet venter der også Bornholmertur for 6. klasse og en udlandsrejse for 9. årgang.
Det giver spændende, sjove og anderledes oplevelser mellem eleverne, men også mellem elever og lærere, hvilket ofte skaber større samhørighed i klasserne og øget trivsel.

Og så er sæsonen for forældremøder for alvor i gang.
Vi håber, at I alle får brugbar information med hjem om jeres børns skolegang. I år er vi som skolebestyrelse rundt og fortælle lidt om vores arbejde i 0. klasserne, 7. klasserne og i e-klasserne.

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt år, hvor vi alle er sammen om at løfte Vildbjerg Skole for både børn og voksne.

Jens Christian Nørtoft Bækgaard
formand for Skolebestyrelsen