Nyt fra skolebestyrelsen

Så blev det allerede december igen, og første halvdel af skoleåret nærmer sig sin afslutning.

Dejligt, at der kom så mange til årets juleklippedag. Skolen er nu godt pyntet op, og de fleste ser vist frem til en hyggelig juleferie.

Der har også været en livlig aktivitet den sidste måneds tid.

Personligt havde jeg fornøjelsen af at være til stede, da 9.N vandt en flot 1. plads til First Lego League konkurrencen i Herning. Dejligt at se den energi, der var blevet lagt i projektet.

Vildbjerg Skole er kommet med i Erasmus+ programmet, som er et EU-støttet samarbejde mellem 10 skoler i 5 forskellige lande. Programmet skal frem til 2020 fremme og udvikle Innovation og Kreativitet i uddannelsen. Det ser jeg meget frem til at følge.

Skolebestyrelsen har været til det årlige Tour de Bestyrelse i Herning kommune, hvor vi sammen med alle de andre skolebestyrelser i kommunen har fået information om relevante emner  vedr. skolebestyrelsesarbejdet.

Juliane Overgaard repræsenterede Skolebestyrelsen i Skole og Forældres årsmøde, hvor hun blev valgt ind i hovedbestyrelsen. Mødet bød på mange spændende workshops.

Vi havde sidst i november også vores årlige møde med bestyrelserne fra vores samarbejdsskoler.  Mødet blev i år holdt på Timring skole, og vi havde det overordnede tema ”Trivsel” som omdrejningspunkt for gode samtaler og udveksling af ideer og måder at sikre, at skolen er et godt sted at være både for elever og lærere.

Til slut vil jeg blot ønske alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

På vegne af skolebestyrelsen

Thorben G. Nielsen