Nyt fra skolebestyrelsen, juni 2018

Endnu et spændende skoleår på Vildbjerg Skole er ved at være forbi, og sommeren har i den grad været over os allerede – det har givet gode muligheder for udendørs aktiviteter på skolen af både tør og våd karakter – det giver gode minder hos alle børn smiley
Flere klasser har også udnyttet det gode vejr og været på ture ud i landet med anderledes og spændende aktiviteter til følge.

Vi har i skolebestyrelsen afholdt vores sidste møde i dette skoleår, hvor vi traditionen tro siger farvel og tak for indsatsen til de afgående medlemmer af skolebestyrelsen og velkommen til de nye.
Med det nye hold sat er vi klar til at tage fat på nye opgaver i det kommende skoleår.

Vildbjerg skole har i de seneste måneder været plaget meget af lus. Det er naturligvis svært helt at undgå lus, når så mange børn, unge og voksne er samlet hver dag, men vi vil fra skolebestyrelsen gerne opfordre til en fælles indsats i hele forældregruppen!
Der vil fortsat blive gjort alt, hvad man kan fra skolens side for at holde lusene nede – og der bliver forsøgt med nye tiltag, hvor børnene informeres yderligere om lusene, så de forstår, hvordan vi bedst kommer lusene til livs.
Men som sagt en opfordring til alle familier: Lad os alle benytte sommerferien til at sikre, at vore børn kommer luse-fri i skole til august.

Men inden det bliver sommerferie, skal vi have afviklet de mange eksamener for 9. årgang og hyldet dem ved den årlige dimissionsfest, som i år er den 27. juni.

Til dem skal lyde et held og lykke med eksamen og i jeres videre rejse ud i livet!

Alle ønskes hermed en rigtig dejlig og forhåbentlig varm sommerferie. I bestyrelsen glæder vi os til at tage fat igen, når vi er tilbage i august.

De bedste hilsener

Jens Christian Nørtoft Bækgaard